Μερικές συμβουλές για την πρόσληψη μιας υπηρεσίας φιλοξενίας βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης

Εάν δεν έχετε ακόμη ιστότοπο, μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνοι. Μόνο το 44% περίπου των μικρών επιχειρήσεων έχουν ιστοσελίδα. Έτσι, αυτό οδηγεί πολλές στοχευμένες επισκεψιμότητα να κάνουν την ερώτηση, “Χρησιμοποιώ κάποιον ιστότοπο;” Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει. Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε ιστότοπο.

Σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεστε πολλή προσοχή ή τα πράγματα είναι “στάνταρ”, τότε μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος SEO. Ένας αυτοαπασχολούμενος ή ένας οργανισμός θα έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει μια υπηρεσία με βάση τις ανάγκες σας, ένα άτομο μπορεί να επιλέξει να πάει με μια εταιρεία που σας πουλά ένα πακέτο.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γράψετε δημιουργία ιστοσελίδας ένα περιεχόμενο; Εάν χρειάζεται πολύς χρόνος για να παραχθεί ένα ποιοτικό άρθρο, τότε μπορεί να έχει νόημα να προσλάβετε συγγραφείς να συνθέσουν για εσάς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να κυνηγήσετε τους διατροφολόγους. Επιθεωρήστε σε φόρουμ ανεξάρτητων συγγραφέων, φόρουμ webmaster ή αγορές εργασίας. Συνήθως, οι συγγραφείς off-shore είναι πιο πρόθυμοι να αναγνωρίσουν ένα χαμηλότερο ποσοστό. Τα συγκεκριμένα άρθρα δεν είναι τέλεια και είναι αρκετά αξιοπρεπή και γίνονται αποδεκτά από τις περισσότερες τράπεζες άρθρων. Οι γηγενείς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας έχουν τη δυνατότητα να γράφουν καλύτερα άρθρα. Επιπλέον, γράφουν χρησιμοποιώντας ταχύτερη συχνότητα. Αλλά χρεώνουν λίγο περισσότερο όσον αφορά τις υπηρεσίες. Απλώς δώστε τις λέξεις-κλειδιά και τις διευθύνσεις URL στους συντάκτες και έτσι θα κάνουν υπόλοιπο.

Απαιτείται να έχετε μια κατασκοπευτική στάση για να μετρήσετε τους επιτιθέμενούς σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να βρείτε τη χρήση λέξεων που λείπουν που χρησιμοποιούνται από κάποιους άλλους. Οι υπηρεσίες seo για τις υπηρεσίες μικρών επιχειρήσεων θα ελέγξουν ότι οι λέξεις που συνήθως εμφανίζονται μέσω των ανταγωνιστών σας στους ιστότοπους, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τι χάνετε.

Α. Στείλτε ένα μαζικό email σε όλους με τα βιβλία διευθύνσεων email σας, ανακοινώνοντας το άνοιγμα ενός μεγαλύτερου ιστότοπου χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο που δεν υπάρχει. Ζητήστε τους να μοιραστούν τις υπηρεσίες seo μικρών επιχειρήσεων σε άλλους φίλους ή/και μέλη της οικογένειας που γνωρίζουν ότι μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτό. Από στόμα σε στόμα μερικές φορές κάνει θαύματα.

Φυσικά, πιθανότατα δεν θα ξεκαθαρίσει όλα τα οχήματα σε ένα χρόνο, και ο David δεν θα πάρει στον καθένα ασύρματο το κατάστημά του, αλλά καταλαβαίνετε την ιδέα. Και προσέξτε, μερικά από αυτά θα χαλάσουν περισσότερες από μία φορές. μου έρχεται στο μυαλό η δημιουργία ιστοσελίδας.

Ένας καλός κειμενογράφος υπηρεσιών μάρκετινγκ SEO θα αναγνωρίσει ότι οι επικεφαλίδες και οι τίτλοι είναι απλώς όπως για τις μηχανές αναζήτησης με τους ανθρώπους που ρίχνουν μια ματιά. Γνωρίζουν τη σημασία της έντονης γραφής και των κουκκίδων για να διευκολύνουν την ανάγνωση στα μάτια σας για τους κουρασμένους από τον υπολογιστή θεατές σας. Γνωρίζουν επίσης ότι η Google το βρίσκει για να το διαβάσετε επίσης.

Απαιτείτε την ιστοσελίδα που οποιοσδήποτε να κάνει σοβαρά μετρητά και θα έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει να βγάλει σοβαρά μετρητά και μπορεί να βρεθεί. Οποιοσδήποτε ιστότοπος που δεν το κάνει επιθυμεί σπατάλη χρημάτων. Εάν δεν έχετε βρέξει τα πόδια σας συνήθως στον κόσμο των ιστότοπων, τότε οι επισκέπτες μπορεί να αρχίσουν να ερευνούν και να δημιουργούν μια σελίδα ενθουσιωδών στο Facebook. Αδυνατίζω . αρχίζετε να συνεργάζεστε με τον κλάδο-στόχο σας. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε έναν δωρεάν ιστότοπο φιλοξενίας ιστολογίου όπως το WordPress ή το BlogSpot. Αναπτύξτε ένα ιστολόγιο και αναπτύσσετε τακτικά αναρτήσεις για να αποκτάτε την αίσθηση με τα αντικείμενα που μοιάζει με μια παρουσία στο Διαδίκτυο.

Υπάρχουν μερικά πράγματα σημαντικά που πρέπει να σημειωθούν εδώ. Προβάλλετε τον εαυτό σας, προσέξτε να έχετε μια ισορροπία μεταξύ της άμεσης αυτοπροβολής και της ανεξάρτητης ενημέρωσης για τον πραγματικό λόγο. Δεν είστε απλώς ανακαλύπτετε σκληρές πωλήσεις. Θέλετε να χτίσετε μια φήμη εξουσίας.

Λάβετε μαρτυρίες. Τα λόγια ανταλλαγής είναι αρκετά φυσιολογικά μεταξύ των bloggers και των εμπόρων Διαδικτύου για την παροχή σχολίων σχετικά με συγκεκριμένες εταιρείες SEO που περιλαμβάνουν τη χρήση. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε την καλύτερη σύσταση για υπηρεσίες που θεωρούν ότι είναι πολύ επαρκείς.